fbpx
ArtikkelitValioliiga

Vuoden jättimäisin brittifutiskilpailu on täällä – voita yksi lukuisista tuotepaketeista

Brittifutis.com tarjoaa William Hillin järjestämän kilpailun, jossa on jaossa 2000 euron edestä tuotepalkintoja.

Cristiano Ronaldon autentttinen pelipaita omaksi? Manchester Unitedin numero 7 paitaa myytiin ensimmäisen 12 tunnin aikana peräti 38 miljoonan euron edestä. William Hillin ja Brittifutis.comin järjestämässä jättikilpailussa sinulla on nyt mahdollisuus voittaa paita itsellesi ilmaiseksi.

Jos Ronaldon paita ei nappaa itsellesi tai edes lahjaksi, niin arvomme voittajille lukuisia muitakin Valioliigan tuotepalkintoja. Yhteensä jopa 2000 euron edestä tuotepaketteja. Muun muassa Valioliigakauden maalintekijäkuninkuuskisassa tiukasti kärkisijoissa kiinni olevien pelaajien paidat ovat mukana arvonnassa.

Mohammed Salahin autenttinen Liverpoolin kolmospaita on mukana kisassa. Samoin Chelsean kauden kotipaita, jota koristaa Romelu Lukakun nimi ja numero 9. Mukana vielä New Eran laadukas Chelsea-pipo. Totta kai myös Teemu Pukin Norwich-paita löytyy. Kaiken kaikkiaan arvonnassa on yhdeksän eri joukkueiden pelipaitaa sekä niiden mukana tuleva oheistuote.

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista: luo itsellesi aktiivinen William Hillin tili. Täytä lomakeeseen yhteystietosi. Kutsu vielä kaverisi mukaan, niin moninkertaistat voitonmahdollisuuksiasi. Kilpailuun osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias. Osallistu kilpailuun tästä.

Ennakkolähtö jouluun

Halusimme ottaa varaslähdön jouluun. Kilpailuun osallistumisaikaa on 1.12.2021 asti, joten tämä on oivallinen mahdollisuus kokeilla onneasi ja etsiä sopivaa pakettia itsellesi, perheenjäsenelle tai kaverillesi.

Voit tutustua linkin takaa kaikkiin jaettavissa oleviin palkintoihin ja valita mieluisasi, jota haluat lähteä tavoittelemaan kilpailuun osallistumalla.

Lue kilpailun yksinkertaiset ehdot huolella. Onnea kilpailuun!

Pauli Loukola

Manchesterin kirjeenvaihtaja. Entinen non-league tason jyrä. Kulttuuria ja brittifutiksen tapahtumia paikan päältä Karhun tennarit jalassa brittikasuaalien joukossa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button