fbpx
Valioliiga

VIDEO: Aston Villan uusi nousu – Emeryn urotyöt, Watkinsin huippuvire ja Sinisalon tulevaisuus

Vuonna 2019 Valioliigaan palannut Aston Villa liitää nyt korkeammalla kuin pitkään aikaan. Mitä suurseuran sisällä on oikein tapahtunut?

BIRMINGHAM. Aston Villa porskuttaa kaikessa hiljaisuudessa kohti europelejä, vaikka taisteli vielä joitain kuukausia sitten putoamista vastaan.

Sen 42500-paikkainen stadion lukeutuu suurelta kooltaan ja ylhäiseltä autenttisuudeltaan Englannin merkittävimpiin jalkapallopyhättöihin, jossa tunnelma on ollut etenkin viime viikkoina mallillaan.

Odotettu paluu europelipaikoille ei kuitenkaan ole auennut käden käänteessä.

Muun muassa seitsemän Englannin mestaruutta, FA Cupia ja yhden Euroopan Cupin voittanut Aston Villa on läpikäynyt useita vaikeita vaiheita päästäkseen tähän pisteeseen.

Uusien omistajien, kovien managerivalintojen ja fiksujen pelaajahankintojen kautta The Villans on kuitenkin kääntänyt nokkansa kohti Eurooppaa, jossa sen ei olla nähty pelaavan sitten kauden 2010-11.

KATSO MYÖS: Arvio ja ennuste Man Unitedin projektista Erik ten Hagin alaisuudessa

Aston Villa on kirjoituksen hetkellä kuudentena Valioliigassa, yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa. Viides ja kuudes sija edellyttäisivät näiltä näkymin Eurooppa-liigaan ja seitsemäs paikkaan Euroopan Konferenssiliigassa.

Mutta millaiset hahmot ja ratkaisut oikein ovat tämän Aston Villan uuden nousun taustalla?

Kirjeenvaihtajamme Eetu Ikola ja Pauli Loukola vierailivat kuuluisalla Villa Parkilla ottaakseen selvää Unai Emeryn, Ollie Watkinsin ja kumppaneiden käynnistämästä ryhtiliikkeestä.

Lopuksi kaksikko keskusteli myös Suomen lahjasta Aston Villalle, nimittäin Viljami Sinisalosta, jonka tulevaisuus Valioliiga-kentillä näyttää varsin kirkkaalta.

Katso video yltä tai alta, äläkä unohda ottaa YouTube-kanavaamme tilaukseen!

Eetu Ikola

Derbyn kirjeenvaihtaja. Nuori, mutta runsaan kokemuksen omaava reportteri ja somemestari opiskelee Keski-Englannissa jalkapallotoimittajan tutkintoa. Kokemuksia, haastatteluita ja elämää paikan päältä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button