fbpx
Artikkelit

Brittifutis.com somekilpailu: Voita liput Suomen ja Manchester Unitedin legendojen otteluun

Brittifutis.com järjestää kilpailun, jossa on jaossa lippupareja legendaariseen otteluun Helsingissä.

Brittifutis.com somekilpailu on käynnistynyt. Arvonnan voittajille on jaossa useita lippupareja 23.9. järjestettävään Suomen maajoukkuelegendat vs Manchester Unitedin legendat -otteluun. Ota somekanavamme seurantaan ja voita itsellesi ja kaverillesi ilmaiset pääsyliput matsiin.

Seuraamalla Brittifutis.comia sosiaalisessa mediassa saat kurkistuksen tapahtumiin paikan päältä Englannista ja törmäät uusiin juttuihimme ensimmäisenä.

Töölön Bolt Areenalla Helsingissä järjestetään perjantai-iltana 23.9.2022 todellinen legendojen ottelu Suomen A-maajoukkueen ja Manchester Unitedin tähtien välillä. Ottelu alkaa kello 18:00. Voita itsellesi ja kaverillesi ilmaiset liput peliin osallistumalla Brittifutis.comin kilpailuun sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Youtubessa.

Pääset todistamaan paikan päällä Bryan Robsonin valmentamaa ex- Manchester Unitedin pelaajista koostuvaa ryhmää, joka kohtaa Suomen legendat, mukaan lukien Aki Riihilahden ja Jussi Jääskeläisen. Vieläkö Wes Brown ja Danny Simpson ovat tikissä? Entä miltä näyttää ja kuulostaa läheltä Manchester Unitedissa vuonna 1999 triplan voittanut David May?

Ottelu pelataan ennen viereisellä Olympiastadionilla pelattavaa Kansojen liigan ottelua Suomi – Romania, joten tämä toimii myös otollisena lämmittelynä illan tärkeälle Suomen kamppailulle.

Ota sosiaalisen median tilimme seuraantaan ja osallistu kilpailuun helposti:

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

Tutustu Legends Weekendin tapahtumiin tästä. Voit myös ostaa liput tapahtumiin, mukaan lukien Suomen ja Manchester Unitedin legendojen väliseen otteluun täältä.  

Kilpailun säännöt:

  1. Kilpailuun voi osallistua useilla tavoilla. A) Instagram: Seuraa brittifutiscom tiliä ja tägää vähintään yksi henkilö julkaisuun. B) Facebook: Tykkää kilpailusta ilmoittavasta julkaisusta ja vieraile sivustolla. C) Twitter: Seuraa @brittifutiscom tiliä ja uudelleenjaa twiitti tai kommentoi kaverisi tili julkaisuun. D) Tilaa Youtube-kanava brittifutiscom. Osallistua voi useita kertoja eri alustoilla. Osallistujan tulee olla Suomessa asuva 18 vuotta täyttänyt henkilö.
  2. Kilpailun järjestää Brittifutis.com yhteistyössä Helsinki Red Roomin kanssa.
  3. Arvonta alkaa 25.8. klo 17:00 ja päättyy 16.9. kello 23:59. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintojen voittajien etunimet ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivulla kilpailun jälkeen.
  4. Palkintona on kullakin alustalla kaksi lippua Suomen A-maajoukkueen – Manchester Unitedin legendojen väliseen otteluun.
  5. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja niitä voidaan käyttää ainoastaan Brittifutis.comin ja Helsinki Red Room omaan markkinointiin.
  6. Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin, Twitterin tai YouTuben suosittelema eikä sponsoroima. Ne eivät ole mukana kilpailussa millään tavalla. Arvonnan lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien riippumattomien palvelujen, kuten Instagramin käyttöehtoja. Arvonnan järjestäjillä on oikeus hylätä osallistuminen tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan, jos tätä on syytä epäillä vilpistä.
  7. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Pauli Loukola

Manchesterin kirjeenvaihtaja. Entinen non-league tason jyrä. Kulttuuria ja brittifutiksen tapahtumia paikan päältä Karhun tennarit jalassa brittikasuaalien joukossa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button